In samenwerking met PitchPoint België heeft 3MO voor Nederland COLLAB opgezet, een laagdrempelige tool die inzichten biedt in de huidige bureaurelatie en mogelijke verbeterpunten concreet maakt.

Traditionele bureau-evaluatiemethoden kunnen vaak tijdrovend en subjectief zijn, en niet altijd afgestemd op de unieke dynamiek van een klant-bureau relatie. 3MO COLLAB onderscheidt zich door een systematische benadering te hanteren met een set van 30 essentiële vragen, verdeeld over drie belangrijke categorieën: Expertise, Proces en Attitude. Dit zorgt voor een scherpe analyse, gericht op daadwerkelijke verbeterpunten en is aanvullend naast regelmatige en transparante feedback. Bovendien is de 3MO COLLAB-evaluatiemethodiek wederzijds waardoor verschillen in de gepercipieerde kwaliteit van de samenwerking tussen bureau en klant goed zichtbaar worden gemaakt en kunnen worden geadresseerd.

De ultieme doelstelling van 3MO COLLAB is het creëren van langdurige relaties die merk- en bedrijfsgroei stimuleren. Door in te zetten op een heldere communicatie, constructieve feedback en gezamenlijke doelen, bouwt 3MO COLLAB aan de fundamenten voor succesvolle samenwerkingen die de tand des tijds kunnen doorstaan.

De samenwerking met PitchPoint België

PitchPoint levert een geïntegreerde dienstverlening die erop gericht is de relatie tussen merken en hun communicatiebureaus te optimaliseren. PitchPoint staat merken bij in de selectie van het bureau dat perfect aansluit bij hun specifieke vereisten en verhoogt de impact van marketingbudgetten door het vormen van strategische ecosystemen die de ROI maximaliseren. Met het evaluatie-instrument COLLAB, legt PitchPoint de basis voor sterke, doeltreffende en duurzame relaties tussen merken en hun agentschappen.

Klik HIER voor meer informatie over en de prijs van 3MO COLLAB