We kijken terug op een zeer succesvol en uitverkocht evenement.

Op 31 januari 2019 vond de 13e editie van het Branded Content Event plaats in DeFabrique in Utrecht.

THEMA 2019: THE EVOLUTION OF CONTENT

In elke evolutie is sprake van strijd. Wie is de beste? Juist op het gebied van content marketing is het zaak top of mind te worden en blijven. We zien allemaal de trends in de evolutie. Er is een shift van kwantiteit naar kwaliteit. Dankzij data kun je de content veel persoonlijker maken. Facebook gaat de strijd aan met YouTube. We gaan van push naar pull: hoe maak ik mijn merk geliefd en creëer ik echte engagement? Hoe schaak ik op het veld van social media met vluchtige content op Instagram en in de livestream video’s op Facebook en Snapchat?

Ook het structureel inzetten van influencers voor merken is booming met als nieuwste ontwikkeling: de volledige automatisering van het vinden van influencers passend bij je merk. Of de toename van brand activism in content campagnes waarbij merken steeds meer sociale en maatschappelijke thema’s omarmen.

Kortom: de evolutie van contentmarketing dendert door. We kunnen niet achterover hangen. Integendeel: de grootste uitdaging voor marketeers is om content vanuit het merk relevant te maken voor consumenten en klanten. Om daadwerkelijk te leren wat de investeringen in al die verschillende vormen van content eigenlijk opleveren (ROI!).

Tijdens het Branded Content Event 2019 bieden we via diverse keynotes en cases volop inspiratie en handvatten hoe je als marketeer de beste ideeën haalt uit de nieuwste trends binnen contentmarketing.

Nieuw dit jaar toegevoegd aan ons programma: B2B track met specifieke B2B cases.

Kijk hier voor kaarten en programma.