3mo-cora-02-silver015
Email: cbaas@3mo.nl
Tel: 06 38 19 60 66

Linkedin-Icon-300x300 Twitter-Icon-300x300

Cora is voor velen een bekende bij 3MO; van 2005 t/m 2011 was zij al als partner aan 3MO verbonden. Zij is een pragmatische generalist met haar wortels in middelenplanning en media-management. Cora heeft 20 jaar advieservaring in (marketing) organisaties in dienstverlening, retail en FMCG. Doelgericht, analytisch en opererend vanuit een brede kennis van de markt van media-exploitanten, media-, online marketing- en communicatiebureaus.

Uitgangspunt in al haar projecten is het verbinden van merkdoelstellingen aan middeleninzet. Dat doet zij vanuit een holistische aanpak; in haar visie is de kwaliteit van zowel organisatie als inhoud bepalend voor het succes van alle marketing/media-activiteiten.

Haar advieswerkzaamheden lopen uiteen van (media)pitchbegeleiding, effectiviteitsreviews, het integreren van on- en offline communicatie, mediaproductiviteitsreviews, ICP/mediatrainingen en coaching on the job. Recente projecten die zij heeft begeleid zijn mediapitches voor Bolletje en Louwman & Parqui (Lexus, Toyota en Suzuki) en een breed mediareview traject (inclusief organisatie en trainingen) bij Vodafone.

Cora woont samen en gebruikt haar vrije tijd voor de goede dingen van het leven; sport (schaatsen, zeilen, fietsen) en fotografie (al dan niet gecombineerd met een mooie reis).