3mo-huib-01a-silver015
Email: hjbouma@3mo.nl
Mobiel: 06 109 44 103
Linkedin-Icon-300x300

Huib is een zeer ervaren allround marketing, communicatie en media- strateeg. Na zijn studie Bedrijfs Sociaal Economisch Recht in Utrecht en het vervullen van zijn dienstplicht als officier bij de Koninklijke Marine heeft Huib 12 jaar gewerkt bij Procter & Gamble in Nederland en China. Huib verliet P&G als Corporate Marketing Director en lid van P&G’s Global media team om verder invulling te geven aan zijn ambitie meer bedrijven te ondersteunen in het inzichtelijk maken en verbeteren van hun marketing communicatie investeringen.

Hiervoor ontwikkelde Huib een aantal diensten en producten die 3MO nog steeds met veel succes inzet bij de ondersteuning van haar klanten. Sinds 2002 is Huib Partner bij 3MO, waarmee hij zijn nationaal en internationaal opgedane marketing- en mediakennis in een nog breder perspectief kon plaatsen. Hij heeft voor bedrijven in vooral Azië en Europa de effectiviteit van de communicatie-activiteiten in kaart gebracht en helpen optimaliseren; zowel inhoudelijk als organisatorisch. Hierdoor zit hij bovenop de bal als het gaat om innovatie- en kennismanagement.

Zijn recept voor het leveren van echt geïntegreerde en effectieve communicatie is het werken vanuit duidelijke gedragsdoelstellingen en het voeren van een solide regie over de verschillende marketing, communicatie en media disciplines. De vraag hoe die regie voor klanten het beste georganiseerd kan worden, ligt hem na aan het hart.

Zijn vrije tijd besteed Huib graag aan hockey, bergsport, golf en reizen met zijn gezin.