INFLUENCER MARKETING EVENT

We kijken terug op een zeer succesvolle eerste editie van het Influencer Marketing Event dat op 11 september 2018 plaatsvond in DeFabrique in Utrecht. Kijk hier voor het programma, sprekers, presentaties en foto’s.

Marketeers proberen telkens weer nieuwe manieren te vinden om hun doelgroep te bereiken. Influencer Marketing is voor een steeds groter aantal merken een succesvolle keuze. Deze vorm van marketing is natuurlijk niet nieuw. Al decennialang zien we merkambassadeurs en celebrities producten en merken aanprijzen. Influencer Marketing is volwassen aan het worden.  Er komen steeds meer influencers, die steeds meer samenwerkingen met merken aangaan. Hoe zorg je voor voldoende geloofwaardigheid van je merk en hoe val je nog op?

Wat zijn de nieuwe trends: wat is bijvoorbeeld de rol van livestreams binnen Influencer marketing, hoe gebruik je inzichten vanuit data en moet je voor je merk macro- of juist micro influencers inzetten? Maar ook: hoe onderzoek je het effect? Hoe zorg je dat je investeringen ook echt resultaat opleveren? Hoe pak je het aan en met welke partijen werk je samen?

Kortom: HOE ZET JE INFLUENCER MARKETING SUCCESVOL IN VOOR JE MERK?

Voor iedereen die al ervaring heeft met Influencer Marketing of er juist mee wil beginnen, laat je wederom inspireren tijdens het volgende Influencer Marketing Event in 2019! Datum volgt.

Voor informatie en tickets: https://influencermarketingevent.nl