Email: kbauer@3mo.nl
Telefoon: 06 1418 3133
Linkedin-Icon-300x300

Katja heeft ruime ervaring in het werken met zowel creatieve bureaus als marketing(communicatie) teams. Ze is bedreven in het vertalen van strategische vraagstukken naar praktische actieplannen en is goed in het begeleiden en beoordelen van creatieve ontwikkelingstrajecten. Het is haar missie om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen marketing en creativiteit om het volledige potentieel te benutten en zo innovatieve oplossingen te realiseren die impact hebben.

Haar loopbaan begon in het accountvak bij creatieve bureaus als Lowe Lintas, They en Achtung! (Denstu Creative), waar ze gedreven was om optimale omstandigheden te creëren voor het ontwikkelen van topmarketingcampagnes voor haar opdrachtgevers. Om een dieper begrip te krijgen van de ‘andere kant’, koos ze ervoor om daarna als freelancer aan de slag te gaan aan de adverteerderskant. In 2019 startte ze haar eigen bedrijf, Glue, waar ze zich richtte op het faciliteren van samenwerking tussen marketeers en hun interne en externe creatieve teams en bureaus, met klanten als VodafoneZiggo, Albert Heijn en the Rainforest Alliance. Haar overtuiging dat het beste werk voortkomt uit optimale relaties was hierin haar voornaamste drijfveer.

In 2024 sloot Katja zich aan bij 3MO, vanwege een sterke gedeelde missie en visie op het vakgebied van marketing en communicatie. Binnen 3MO richt ze zich voornamelijk op het versterken van de relaties tussen adverteerders, hun creatieve bureaus en interne creatieve teams via de 3MO Collab propositie. Daarnaast adviseert ze opdrachtgevers over merk- en communicatiestrategieën, verzorgt ze trainingen en werksessies, en begeleidt ze creatieve pitches.