[/one_third]

3mo-marianne
Email: mvansoomeren@3mo.nl
Mobiel: 06 103 259 84
Linkedin-Icon-300x300

Marianne is een communicatiestrateeg met veel kennis van digitale en traditionele media. Ze heeft jarenlange ervaring als mediastrateeg bij reclamebureaus (DDB, Publicis) en mediabureaus (MEC, Starcom, BPN/Initiative). Aan klantzijde heeft zij gewerkt bij Achmea, Volkswagen en Heineken. De laatste jaren was zij senior mediamanager bij VodafoneZiggo en mediamanager a.i. bij MediaMarkt.

Marianne is een resultaatgerichte vakvrouw met passie voor het mediavak. Bedreven in het maken van customer journeys en het vertalen van een merk- en communicatiestrategie naar een effectieve media-aanpak. Hierbij worden innovatieve en onorthodoxe oplossingen niet geschuwd.

Haar strategische communicatie- en mediakracht is een versterking voor 3MO en haar opdrachtgevers. We zien een toenemende behoefte bij adverteerders aan onafhankelijk advies, waarbij een effectieve samenwerking met alle betrokken bureaus van essensieel belang, maar tegelijkertijd vaak een uitdaging is. Marianne is als geen ander in staat om deze koppeling te maken door het vervullen van verschillende communicatie- en mediamanagement rollen.