3mo-nathalie-05-silver015
Email: nsamson@3mo.nl
Tel: 06 – 53 44 22 43

Linkedin-Icon-300x300 Twitter-Icon-300x300

Nathalie is een communicatie-specialist pur sang. Vanuit analyse ontwikkelt zij samen met opdrachtgevers een onderscheidende communicatievisie en werkt deze met plezier uit. Een gepassioneerd conceptontwikkelaar die ideeën omzet in een zichtbaar resultaat. Nathalie gelooft in de kracht van geïntegreerde communicatie. Buiten informeren en overtuigen begint binnen. Ze krijgt energie van reorganisatie/verander communicatie (huis op orde), internal branding (koers bepalen en bouwen aan interne trots) en onderscheidende relevante externe communicatie.

Na haar Bachelor of Business Administration aan de Intercollege Business School in Den Haag heeft Nathalie diverse aanvullende communicatie studies succesvol afgerond, waaronder een Master studie Marketing Communicatie C bij Nyenrode/SRM. Heeft als zelfstandige gewerkt aan integratieprojecten van Postbank en ING, veel verander- en reorganisatie trajecten bij onder andere ABN/AMRO en DE MatsterBlenders begeleid en vaak een bijdrage geleverd om positioneringen aan te scherpen. De laatste positionering van ‘Heel normaal. SNS’ heeft in 2015 mooie vakprijzen gewonnen. Een kroon op het werk.

Nathalie is in haar vrije tijd gelukkig met man en kinderen. Ze is looptrainer bij Start to Run en bij een atletiekvereniging. Hardlopen wisselt ze af met bootcamp, zeilen en golf.